Μαμά βραδύπους βρίσκει το μωρό της που κλαίει και το φιλάει

Μαμά βραδύπους βρίσκει το μωρό της που κλαίει και το φιλάει

Μαμά βραδύπους βρίσκει το μωρό της που κλαίει και το φιλάει

Ένας από τους χειρότερους εφιάλτες όλων των μαμάδων είναι να χάσουν τα παιδιά τους και να μην τα βρίσκουν.

Και όταν λέω μαμάδες, εννοώ όλες τις μαμάδες.

Αυτό συνέβη και σε μια μαμά βραδύπους από τη Βολιβία. Έχασε το μωρό της εν μέσω πυρκαγιών και στην προσπάθεια τους να ξεφύγουν από αυτές.

Δεν γνωρίζουμε πόσο καιρό ήταν χώρια, αλλά υπάρχει βίντεο που δείχνει τη συγκινητική στιγμή της επανένωσης τους, για την οποία θα χρειαστείς χαρτομάντηλα.

Στο βίντεο, το μωρό φαίνεται να κλαίει βγάζοντας μια ανίσχυρη φωνούλα.

Τότε η μητέρα το πλησιάζει από πίσω και με έναν απίστευτο τρόπο αγκαλιάζονται τρυφερά. Δείχνει σαν να φιλάει το μωρό της, ενώ εκείνο αντιλαμβάνεται την παρουσία της μαμάς τους και κάνει προσπάθεια για να γυρίσει στο μέρος της. Όταν το καταφέρνει τη γραπώνει τρυφερά και κουρνιάζει στην αγκαλιά της.

Δες το βίντεο

Ειλικρινά δεν ξέρω αν μωρό και μαμά βραδύπους είχαν όντως όλα αυτά τα συναισθήματα που περιγράφουμε και μεταφράζουμε εμείς ως άνθρωποι, αλλά πραγματικά δεν μπορούμε να τα αγνοήσουμε!

Το μωρό και η μαμά βραδύπους, χωρίστηκαν κατά την προσπάθειά τους να διαφύγουν από μεγάλες και καταστροφικές πυρκαγιές στη Βολιβία.

Προσπαθώντας να γλιτώσουν από τις φωτιές που βρίσκονται στην περιοχή, τα δύο ζώα έφτασαν κοντά στην πόλη Trinidad, αλλά εκεί χωρίστηκαν προσωρινά, όταν τράπηκαν σε φυγή λόγω σκύλων.

Κτηνίατροι εξέτασαν τόσο τη μητέρα όσο και το μικρό της και διαπίστωσαν ότι είναι καλά στην υγεία τους και στη συνέχεια απελευθερώθηκαν στο φυσικό καταφύγιο για άγρια ζώα Chuchini.

Μαμά βραδύπους βρίσκει το μωρό της που κλαίει και το φιλάει
Photo by Luciano Capelli

Πάνω από δώδεκα δασικές πυρκαγιές έχουν ξεσπάσει στα πεδινά της Βολιβίας, απειλώντας τουλάχιστον τέσσερα φυσικά καταφύγια. Οι πυρκαγιές στα δάση της Santa Cruz, που περιλαμβάνουν τρεις προστατευόμενες περιοχές, δεν έδειξαν σημάδια ότι θα σβήσουν σύντομα, παρά το έργο εκατοντάδων πυροσβεστών, κατοίκων και εθελοντών.

Με πληροφορίες από το Reuters

Λίζα

Μοιράσου αυτό το άρθρο για να το διαβάσουν και άλλοι γονείς

Βρείτε μας επίσης στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

RECENT POSTS
FOLLOW ME ON