Σέξι μπικίνι για κοριτσάκια;;;

Σέξι μπικίνι για κοριτσάκια;

Η Liz Harley εκτός από μοντέλο-ηθοποιός είναι και σχεδιάστρια ρούχων (κλασικά και ποιος celebrity και wannabe celebrity δεν είναι πια; Ασχολίαστο). Η Liz λοιπόν, προκάλεσε σάλο με τη φωτογραφία που ανέβασε στο twitter για την προώθηση της νέας της σειράς με κοριτσίστικα μπικίνι που απευθύνονται σε κοριτσάκια κάτω των 8 ετών.

Ζήτησε από τους 450.000 followers της να δουν τη νέα της σειρά με το εξής σχόλιο:

«Θα πάτε σε κάποιο ζεστό μέρος το Πάσχα; Δείτε την νέα μας κολεξιόν με μαγιό. Η παιδική κολεξιόν μας είναι επίσης θεϊκή.»

 

Η φωτογραφία που ανέβασε η Liz τραβήχτηκε στο πολυκατάστημα Harrods δείχνει τα παιδικά μπικίνι.

104802-6b2ca67a-bb47-11e3-8a33-c23c348170ff
H φωτογραφία που ανέβασε στο twitter η Liz Harley

Η σειρά διαθέτει μικροσκοπικά μπικίνι, animal prints, δαντέλες και σέξι κορδέλες. Και όλα αυτά για κορίτσια 5-6 χρόνων; Γιατί να θέλουν τα κοριτσάκια να δείχνουν μεγαλύτερα από την ηλικία τους; Φυσικά υπήρχαν αντιδράσεις στο twitter

«Μα είναι παιδικό μαγιό! Λεοπάρ τύπωμα σε παιδικό μαγιό;»

σέξι μπικίνιΠριν από δύο χρόνια , όταν η σειρά ξεκίνησε υπήρξε μία παρόμοια αναταραχή. O Claude Knight, διευθυντής της Προστασίας Παιδικής Φιλανθρωπίας του Ηνωμένου Βασιλείου είχε πει στην Daily Mail : «Είναι πολύ ενοχλητικό να βλέπουμε τόσο ακατάλληλα κομμάτια σε αυτή τη σειρά. Τα μαγιό, είναι πιο πολύ μαγιό ενηλίκων και συμβάλλουν στη σεξουαλικοποίηση των νεαρών κοριτσιών – ειδικά στις πόζες που απεικονίζονται στις διαφημίσεις.»

liz-hurley-kids-bikini-range3Η γνώμη μου είναι ότι οτιδήποτε παιδικό μιμείται κάτι ενήλικο είναι παραφωνία. Δεν είναι όμορφο. Και η παιδικότητα είναι τόσο όμορφο πράγμα. Γιατί να θυμίζει σέξι μίνι στρίπερ ένα κοριτσάκι 5 χρονών; Δε νομίζω ότι καμία από εσάς θα αγοράσει παιδικό μαγιό από τη Liz Harley, αλλά βλέπουμε καθημερινά ότι τα παιδιά έχουν έντονη τάση να μεγαλώνουν πιο γρήγορα, να φαίνονται μεγάλα πιο γρήγορα και να σεξουαλικοποιούνται όλο και πιο νωρίς. Και βλέπετε ότι συμβάλλουμε πολλές φορές και εμείς ως γονείς χωρίς να το καταλαβαίνουμε, ακόμα και με την αγορά ενός σέξι «παιδικού» ρούχου (τι περίεργο στο άκουσμα και όμως υπάρχουν). Μπορεί να φαίνεται χαριτωμένο σε κάποιους αλλά δεν είναι.

Εμείς πάντως ψηφίζουμε για τα κοριτσάκια τα παιδικά ολοπαίδικα (δεν υπάρχει αυτή η λέξη 🙂 ) μαγιουδάκια, ολόσωμα, με τη γλυκιά ροζ φουφούλα και τα φιογκάκια!

Ποια είναι η γνώμη σας;

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like