e-mamades

Δε θα ξεχάσω εκείνο το καλοκαίρι που πήρα τηλέφωνο το φίλο μου τον Γιώργο. “Θέλω να ανοίξω ένα σπίτι.” Του είπα. “Θα ανοίξουμε το καλύτερο” μου είπε και αμέσως πέσαμε οι δυο μας με τα μούτρα στη δουλειά. Το σπίτι αυτό τελικά έγινε το παιδί μου, το καταφύγιο μου, το μέρος που αγαπώ.
Το e-mama διαβάζεται “Η μαμά” και όχι “e-μάμα”. Η μαμά λοιπόν πριν το καταλάβουμε, έγινε ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αγαπημένα site.

Εδώ θα λατρέψεις τις δοκιμασμένες μαμαδίστικες συνταγές μας, τις κατασκευές που φτιάχνουμε με τα παιδιά μας, τις συμβουλές μας όσον αφορά την καθαριότητα και τη διακόσμηση του σπιτιού.

Θα ενημερωθείς εμπεριστατωμένα και πάντα υπεύθυνα για την εγκυμοσύνη, το θηλασμό, τη μητρότητα και την παιδική ασφάλεια στο αυτοκίνητο.

Θα αφεθείς να σε παρασύρουμε σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής μέσα από τη Fitmama, που θα σε κάνει να αγαπήσεις και πάλι το σώμα σου, αλλά πάνω απ’ όλα τον εαυτό σου.

And last but not least…θα γελάσεις, θα συγκινηθείς και θα αναφωνήσεις «δε νιώθω μόνη» άπειρες φορές!

Eius ut reprehenderit aut facilisis? Natus quaerat eget, sapien libero alias facilisis, habitasse culpa conubia tellus aspernatur totam, imperdiet debitis? Nec eius, impedit feugiat odio.

Είμαι η Λίζα και είμαι η μαμά του e-mama.gr…

Θεσσαλονικιά από κούνια, παιδί της πόλης (πιο πολύ ίσως δε γίνεται), καλλιτεχνικό και ανήσυχο πνεύμα κατάφερα να σπουδάσω συνδυάσω αυτά που αγαπώ περισσότερο. Τη μόδα και την πληροφορική. Και τότε ήρθαν 2 μικρούτσικοι σίφουνες, το 2012 ο Mini Me και το 2016 ο Mini Me Junior και μου έκαναν τη ζωή πολύχρωμη και εμένα περήφανη μάνα.

Το μότο μου είναι “One step at a time to reach your goal”. Ένα βήμα τη φορά για να κατακτήσεις το στόχο σου, κάτι που με βοήθησε πολύ όταν μετά τη γέννηση του Φοίβου ξεκίνησα το fitness ταξίδι μου όταν φτιάξαμε τη fitmama στο e-mama.gr!

Η ζωή μου είναι μια τυπική ζωή εργαζόμενης μάνας blogger. Δηλαδή εκεί που έχω πέσει να πεθάνω από την κούραση, έρχεται και καρφώνεται μια ιδέα! Για ένα άρθρο, για να φτιάξω μια εικόνα, για μια πληροφορία που θέλω να μοιραστώ, για οτιδήποτε. Τι και αν είναι 3 τα ξημερώματα; Αν έρθει και κολλήσει η άτιμη η ιδέα στο μυαλό άντε να την ξεκολλήσεις! Φυσικά αν δε σε ξενυχτήσουν τα παιδιά σου τότε ποιος; Tο e-mama.gr άλλωστε το νιώθω σαν το τρίτο παιδί μου.

Και είναι e-mama γιατί διαβάζεται “η μαμά”

Μαζί θα ενημερωθούμε θα διασκεδάσουμε, θα γελάσουμε, θα μαγειρέψουμε, θα χειροτεχνήσουμε! Θα με βρεις στα άρθρα, στα social media, στην επικοινωνία, στις φωτογραφίες του e-mama.gr.

Είμαι η Χριστίνα και είμαι #e-mama.

Σπούδασα Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και αφού ανακάτεψα τα μαγικά μου φίλτρα σε χημικά εργαστήρια, έδωσα τα φώτα μου ως επιστημονικός συνεργάτης στη Βουλή των Ελλήνων και μετέδωσα τις γνώσεις μου στους μαθητές μου, αποφάσισα ότι η μοίρα μου είναι να γράφω. Να κάνω δηλαδή αυτό που αγαπώ περισσότερο στη ζωή μου.

Είμαι εδώ για να φτιάξουμε μαζί έναν πιο όμορφο κόσμο για τα παιδιά μας. 

Εγγραφείτε στο Newsletter