10 απλοί κανόνες του σπιτιού όσο έχει Μουντιάλ

10 κανόνες του σπιτιού όσο έχει Μουντιάλ

(Αν και το κείμενο γράφτηκε για την περίοδο του μουντιάλ, θα διαπιστώσετε και μόνες σας ότι ισχύει για κάθε ποδοσφαιρικό event 🙂 )

Βρήκα μια εικόνα με τους απλούς κανόνες του σπιτιού κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ. Πφφφ, πιο βαρετή περίοδος δεν υπάρχει! Είναι και το δικό μας σπίτι Μουντιαλόπληκτο και ποδοσφαιρόπληκτο μιας και ο Husband δεν έχει επαφή με το περιβάλλον όταν βλέπει τη “θεά μπάλα”. Και είμαι σίγουρη ότι συμφωνεί απόλυτα με την παρακάτω φωτογραφία όπως και οι περισσότεροι άντρες.

Σέβομαι ότι σου αρέσει, το ποθείς και το γουστάρεις αυτό το υπεργεγονός με τη super διοργάνωση ποδοσφαίρου σε παγκόσμιο επίπεδο, μπλα μπλα μπλα. Το ξέρω ότι αν μπορούσες θα πατούσες pause στην καθημερινότητα για να απολαύσεις απερίσπαστος, με την ησυχία σου, αυτό το υπέρτατο ποδοσφαιρογεγονός!

Όμως δεν γίνεταιιιι! Έτσι είπα να βγάλω τη γλώσσα και να φτιάξω τους δικούς μας κανόνες για την περίοδο του Μουντιάλ.

Δες πρώτα την επίμαχη εικόνα και μετά δες τις δικές μας απαντήσεις

kanones-mountial-449x8001 Το τηλεκοντρόλ ανήκει σε σένα για όλο το μήνα; Νόμιζα ότι ήθελες να σου ανήκει για όλο το χρόνο, αλλά αφού θες να κάνουμε τέτοια συμφωνία ok. 1 μήνα εσύ 11 μήνες εγώ.

2 Σου έχω νέα. Ο Γαλιλαίος είπε ότι η γη δεν γυρίζει γύρω από εσένα. Οι άνθρωποι γεννούν παντρεύονται και βαφτίζουν ακόμα και κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ! Μπορεί να σου φαίνεται εξωπραγματικό, αλλά συμβαίνει!

3 Δεν ξέρω ποια ομάδα υποστηρίζεις εσύ, εγώ υποστηρίζω αυτή με τους ωραιότερους παίκτες.

4 Μιλάω από 1 έτους και πολύ. Δεν ξέρω αν μπαίνει λογοδιακόπτης τώρα πια. Νομίζω είναι αργά.

5 Επανάληψη μητήρ πάσης μαθήσεως, φυσικά δεν αντιλέγω. Δες και τις επαναλήψεις και τις καλύτερες φάσεις και όλα. Αν με τον ίδιο ζήλο έκανες επανάληψη και στο σχολείο βέβαια, τώρα θα ήμουν γυναίκα επιστήμονα.

erma-bombeck-quotes-26 Ταινίες με τέτοια θεματολογία δεν ξέρω. Κανένα ντοκιμαντέρ ή το πολύ πολύ κανένα σίριαλ. Δηλαδή το «Avenida Brazil» σου κάνει;

7 Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην περάσω μπροστά από την τηλεόραση όταν έχει αγώνα. Αφού θα ξαναδείς τη φάση στις επαναλήψεις των «καλύτερων φάσεων» (δες παραπάνω το 5), τι σκας;

8 Ερωτήσεις σχετικά με την μπάλα εννοείς; Γιατί ενώ δεν με καίει να μάθω διάφορα για το ποδόσφαιρο (δεν ξέρω πως νομίζεις το αντίθετο), με νοιάζει να σε ρωτήσω αν θα με πας αύριο στη δουλειά, αν θα πάρεις το παιδί από το σχολείο, αν έκανες εκείνη την υποχρέωση που έπρεπε, τι φαί να κάνω αύριο, κτλ. Αυτά επιτρέπονται έτσι;

9 Αχ μωρέ γλυκούληηηη! Νομίζεις ότι κοιτάω με μισό μάτι τους φίλους σου; Κουτούτσικο! Τι μου φταίνε οι φίλοι σου; ΕΣΕΝΑ κοιτάω με μισό μάτι ΦΥΣΙΚΑ!

10 Χαμογελάμε πάντα γιατί έχουν πολύ πλάκα ρε φίλε οι αντιδράσεις σου, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε. Δεν σε βλέπω κάθε μέρα να χοροπηδάς σαν το κατσίκι ή να μουντζώνεις με πάθος τη τηλεόραση λες και θα φοβηθεί η συσκευή!

Άντε και με τη νίκη!!! 🙂

Η σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like