Οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι το νέο Photoshop

Contouring - Highlighting e-mamagr

Οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι το νέο Photoshop

 

Φωτοσκιάσεις ή αλλιώς Contouring & Highlighting. Η Μαρίνα, η make up artist του e-mama.gr, μου είπε ότι θα γράψει για τις φωτοσκιάσεις.

«Ok. Τι είναι αυτό όμως;» αναρωτήθηκα. Σαν μάνα νηπίου, ομολογώ ότι έχω μείνει λίγο πίσω!

Όμως τελικά όταν διάβασα το κείμενο της Μαρίνας, κατάλαβα ότι οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ ΕΙΝΑΙ το Photoshop του μέλλοντος, αφού έχουν εκπληκτικά αποτελέσματα και αυτή τη τεχνική την χρησιμοποιούν όλες οι σταρ και μη για να καλύψουν ατέλειες, για να αδυνατίσουν το πρόσωπο, για να μικρύνουν τη μύτη και γενικά να «πλάσουν» ένα νέο πρόσωπο. Και τα καταφέρνουν γιατί πραγματικά δουλεύει!

Contour and highlighting

Διαβάστε το κείμενο της Μαρίνας που μας δίνει οδηγίες βήμα βήμα για το πώς θα πετύχουμε αυτό το super αποτέλεσμα!

Είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ μαζί σας tips σχετικά με τις φωτοσκιάσεις.

Οι φωτοσκιάσεις είναι η πιο μαγική τεχνική στον τομέα του makeup που μπορεί να μεταμορφώσει τη δομή ενός προσώπου! Στην πραγματικότητα, δημιουργούμε την ψευδαίσθηση μιας πιο λεπτής μύτης, ενός πιο λεπτού προσώπου, πιο έντονων ζυγωματικών κλπ.

οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι το νέο Photoshop 3Οι φωτοσκιάσεις μπορούν να γίνουν με πούδρες ή make up ή ακόμη και concealer. Για τα κοψίματα θα χρειαστούμε 2 με 3 τόνους πιο σκούρο χρώμα από το δέρμα & για το highlighting 2 με 3 τόνους πιο ανοιχτό. Σκουραίνω τα ζυγωματικά ακριβώς κάτω από το κόκαλο όπως στη φωτογραφία. Εάν θέλω να μικρύνω το μέτωπο σκουραίνω περιμετρικά το μέτωπο.

οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι το νέο Photoshop 2Εάν θέλω να λεπτύνω τη μύτη σκουραίνω τα πλαϊνά της, εάν θέλω να την κοντύνω την σκουραίνω στο τελείωμα της και ούτω καθεξής. Μπορώ να δώσω βάθος στα μάτια σκουραίνοντας την μπανάνα όπως στη φωτογραφία.

οι φωτοσκιάσεις στο μακιγιάζ είναι το νέο Photoshop

Τέλος μπορούμε να λεπτύνουμε ή να κοντύνουμε το λαιμό με τον ίδιο τρόπο. Φως δίνω στο κέντρο του προσώπου όπως είναι το κέντρο του μετώπου, το τρίγωνο κάτω από τα μάτια, το κόκαλο κάτω από το φρύδι και το κόκαλο της μύτης ανάλογα πάντα με το σχήμα της.

Προσωπικά θέλω να βάφομαι σε 5′ λεπτά όπως και οι περισσότερες οπότε σε γενικές γραμμές να θυμάστε πως ότι σκουραίνουμε του δίνουμε βάθος και ότι φωτίζουμε το βγάζουμε προς τα έξω!

.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για περισσότερα tips και για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Σας περιμένουμε και στην κλειστή ομάδα μας “Δεν είμαι τέλεια μαμά” για να γίνουμε μια όμορφη παρέα

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

You May Also Like