5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι γέννησης σε σχήμα καρδιάς

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι γέννησης σε σχήμα καρδιάς

Πολλά μωρά γεννιούνται με σημάδια στο σωματάκι τους, σε διάφορα χρώματα και σχήματα. Άλλα πιο μικρά και άλλα πιο μεγάλα.

Κάποια από αυτά «ξεθωριάζουν», κάποια παραμένουν εκεί και τα έχουμε για πάντα μαζί μας.

Έχω και εγώ ένα τέτοιο σημάδι από τη γέννηση μου. Όταν ήμουν μικρή νόμιζα ότι είναι μυρμήγκι (δεν ξέρω γιατί, ίσως δεν μοιάζει καν με τέτοιο) και μου έκανε πάντα φοβερή εντύπωση.

Όμως κάποια μωρά δεν έχουν μυρμηγκάκια για σημαδια γέννησης αλλά καρδιά, καρδούλες, καρδιές, όπως θέλεις πες το. Σημάδια που μοιάζουν, φέρνουν ή είναι ξεκάθαρα σχήμα καρδιάς που έχει επικρατήσει να είναι και το σύμβολο της αγάπης.

Τα μωράκια που θα δεις παρακάτω λοιπόν, κουβαλούν το σύμβολο της αγάπης στο δέρμα τους, γιατί έτσι γεννήθηκαν!

Να πούμε όμως πριν ξεκινήσουμε: Τι είναι το σημάδι γέννησης;

Το σημάδι γέννησης είναι κάποιο έγχρωμο σημάδι στο δέρμα το οποίο εμφανίζεται κατά τη γέννηση ή μπορεί να εμφανιστεί και αμέσως μετά.

Είναι πολύ συνηθισμένο να γεννιέται ένα μωρό με κάποιο σημάδι και οι περισσότεροι τύποι αυτών δεν απαιτούν καμία απολύτως θεραπεία. Αλλά κάποιοι τύποι μπορεί να χρειάζονται θεραπεία εάν έχουν κάποια επίπτωση στην υγεία.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένας τύπος σημαδιού που ονομάζεται αιμαγγείωμα. Τα αιμαγγειώματα είναι δυσπλασίες αγγείων. Στην πλειοψηφία τους είναι σχετικά ακίνδυνα, αλλά ο γιατρός αποφασίζει αν και πώς πρέπει να αφαιρεθεί.

Κανένα από τα 5 μωράκια που θα δεις δεν έχουν σημάδι που χρειάζεται να αφαιρεθεί ή δημιούργησε κάποιο πρόβλημα στην υγεία τους.

Πάμε λοιπόν!

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Το μωρό που έχει μια ξεκάθαρη καρδιά στην κοιλιά του

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Η Τζόρτζια γεννήθηκε στις 22 Φεβρουαρίου το 2022. Έχει ένα απίστευτα ξεκάθαρο σχήμα καρδιάς στην κοιλίτσα της από ότι φαίνεται και στις φωτογραφίες. Ίσως το πιο ξεκάθαρο σχήμα καρδιάς που έχουμε δει.

Η μαμά της λέει ότι όταν το είδαν οι μαίες δεν πίστευαν στα μάτια τους! Οι γιατροί τους έλεγαν ότι με τον καιρό μάλλον θα ξεθωριάσει και θα αρχίσει να φεύγει σιγά σιγά.Αλλά αυτό όχι απλά δεν έφυγε σύμφωνα με την Daily Mail, αλλά μεγάλωσε κιόλας σε τέλεια αναλογία. Μεγαλώνει μαζί με την μικρή και φαίνεται ότι δεν θα την εγκαταλείψει σύντομα τουλάχιστον.

Το κορίτσι που η σύλληψη του έγινε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και γεννήθηκε με σημάδι σε σχήμα καρδιάς.

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Η Poppy είναι αυτό το κορίτσι, η οποία όταν γεννήθηκε δεν είχε το σημάδι αλλά εμφανίστηκε στο μέτωπο της σχεδόν αμέσως μετά.

Η μαμά της δύο μέρες μετά τη γέννηση ανησύχησε γιατί δεν ήξερε τι ακριβώς είναι, οπότε επισκέφθηκε τον γιατρό. Αφού την καθησύχασε και της είπε ότι είναι απλώς ένα σημαδι γέννησης σε σχήμα καρδιάς και δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, οι γονείς της άρχισαν να το απολαμβάνουν.

Το γεγονός βέβαια ότι η σύλληψη της μικρής Poppy έγινε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και εμφανίστηκε μια καρδούλα στο μέτωπο της, είναι μια γλυκιά σύμπτωση.Οι γιατροί της είπαν επίσης ότι το σημαδι αυτού του τύπου εξαφανίζεται συνήθως στην ηλικία των πέντε ή και αργότερα. Αλλά και να μην εξαφανιστεί ποτέ δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας, ίσα ίσα, ίσως να της αρέσει κιόλας η καρδούλα.

Το αγοράκι με το σημάδι γέννησης σε σχήμα καρδιά πάνω από το δεξί του μάτι

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Όταν γεννήθηκε ο μικρούλης Çinar Engin όλοι πρόσεξαν αμέσως το ωραίο σχήμα καρδιάς στο μέτωπο του, πάνω από το δεξί του μάτι.

Οι γονείς του έκλαιγαν από χαρά, όλοι μιλούσαν για «το μωρό της αγάπης», ενώ τράβηξε το ενδιαφέρον των μέσων εκείνη την εποχή.

Σήμερα ο μικρούλης έχει μεγαλώσει, είναι 7 ετών και η καρδούλα στο μέτωπό του είναι ελαφρώς ξεθωριασμένη.

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Αλλά ακόμα τον συνοδεύει και τον κάνει ακόμη πιο ξεχωριστό από ότι είναι!Η μικρή Ariel με τη μικρή καρδιά στο πόδι της

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Η μαμά της λέει ότι όταν την πήγε στον παιδίατρο της είπε ότι αυτά τα σημαδια είναι πολύ συνηθισμένα, αλλά ποτέ του ξανά δεν είχε δει ένα τόσο ξεκάθαρο σχήμα καρδιάς σε σημάδι.

O Liam με το σημάδι σε σχήμα καρδιάς στην κνήμη του

5 μωρά που γεννήθηκαν με σημάδι σε σχήμα καρδιάς

Μια μικρότερη καρδούλα, σε σκούρο χρώμα αυτή τη φορά, αλλά ο Liam που γεννήθηκε το 2015 ακόμα την κουβαλάει και αγαπάει το μικρό χαριτωμένο του σημαδι. Και πώς να μην το αγαπάει! Είναι τόσο γλυκό!Πολλοί άνθρωποι που είδαν τις φωτογραφίες αυτών των μωρών είπαν ότι έχουν και οι ίδιοι, ή ξέρουν κάποιους που έχουν και εκείνοι τέτοια σημαδια σε σχήμα καρδιάς. Άλλα πιο καλοσχηματισμένα, άλλα μοιάζουν αρκετά με καρδιά. Πάντως θα συμφωνήσουμε ομόφωνα ότι είναι όλα αξιολάτρευτα!

Λίζα

(Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε. Κοινοποίησε αυτό το άρθρο για να το διαβάσουν και άλλοι γονείς. Όμως δεν επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Ακολουθήστε μας αν θέλετε επίσης και στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

RECENT POSTS
FOLLOW ME ON