Αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-21

Ξεκινούν εγγραφές σε νήπια-δημοτικά – Πότε και πώς θα γίνουν

Αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-21

Η ΕΕΤΑΑ ανακοίνωσε σήμερα τα προσωρινά αποτελέσματα για την ένταξη χιλιάδων παιδιών στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ της χώρας.

Οι αιτήσεις μπορούσαν να γίνουν μέχρι τις 07/08 και αφορούσαν στις επιδοτούμενες θέσεις νηπίων και παιδιών στους παιδικούς-βρεφικούς σταθμούς και στα ΚΔΑΠ. Είναι για το σχολικό έτος 2020-2021 στο πλαίσιο της Δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» της ΕΕΤΑΑ.

Υπενθυμίζουμε ότι λόγω τεχνικών προβλημάτων κατά τη διάρκεια των αιτήσεων, δόθηκε παράταση. Επομένως μετατέθηκαν και οι ημερομηνίες των προσωρινών αποτελεσμάτων, των ενστάσεων και των οριστικών αποτελεσμάτων.

Έτσι σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΕΤΑΑ:

Η ανακοίνωση των προσωρινών αποτελεσμάτων γίνεται σήμερα 13/8/2020. Ενώ η ηλεκτρονική υποβολή των ενστάσεων απόσήμερα14/8 έως τις 18/8/2020, και ώρα 16:00. Ενστάσεις κάνετε εδώ.

Τα οριστικά αποτελέσματα θα ανακοινωθούν στις 20 Αυγούστου, προκειμένου στο διάστημα που μεσολαβεί να δοθεί η δυνατότητα στους γονείς να καταθέσουν τις τυχόν ενστάσεις τους για το αποτέλεσμα.

Δείτε τα αποτελέσματα:

Για να δείτε τα προσωρινά αποτελέσματα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2020-21 πατήστε εδώ.

Μπαίνετε στο σύστημα με τους κωδικούς TAXISNET όπως σας ζητούνται. Έπειτα σας δείχνει την προσωρινή αξιολόγηση της πληρότητας του φακέλου δικαιολογητικών της αίτησης. Σε περίπτωση που λέει ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΛΗΡΗΣ δε χρειάζεται να κάνετε ένσταση και περιμένετε τα οριστικά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που σας λέει ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΛΛΙΠΗΣ θα πρέπει να δείτε ποια δικαιολογητικά λείπουν και να κάνετε ένσταση.

Θα είμαστε συνεχώς κοντά σας με διευκρινήσεις και με όλα τα νέα που αφορούν στο πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς και τα ΚΔΑΠ.

*Διαβάστε επίσης -> “Συζητείται η αναβολή της έναρξης της σχολικής χρονιάς”

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα! 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

RECENT POSTS
FOLLOW ME ON