Κινηματογραφική πρόταση γάμου για τα μάτια μιας Ελληνίδας
Για τα μάτια μιας Ελληνίδας έκλεισε η φημισμένη πλατεία Times Square της Νέας Υόρκης για πρώτη φορά στην ιστορία. Το παραμυθένιο σκηνικό που έστησε ο ερωτευμένος γαμπρός έκανε το γύρο του κόσμου, μέσα από τη φωτογραφία της Ελληνίδας η οποία στέκεται συγκινημένη μπροστά στον αγαπημένο της, που γονατιστός της κάνει πρόταση γάμου.
Γαμπρός είναι ο διάσημος Αμερικανός τηλεπαρουσιαστής και μεσίτης των σταρ του Χόλιγουντ Ράιαν Σέρχαντ, ενώ νύφη είναι η Ελληνίδα Αιμιλία Μπεχράκη επικεφαλής νομικός για τις ΗΠΑ ενός παγκόσμιου ναυτιλιακού κολοσσού.
Ο Ράιαν Σέρχαντ, κατάφερε μετά από προσπάθεια 6 μηνών να πάρει την άδεια από τις αρχές της Νέας Υόρκης και να συντονίσει πάρα πολλούς ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και 50 αστυνομικούς, για να πετύχει το στόχο του. Να αδειάσει μία από τις πιο πολυσύχναστες και τουριστικές περιοχές του κόσμου, ώστε να κάνει μία από τις πιο πρωτότυπες προτάσεις γάμου του κόσμου.
«Είμαι γεννημένη και έχω μεγαλώσει στη Νέα Υόρκη και το να κλείσεις την Times Square απλά δεν γίνεται ποτέ. Το πρωινό εκείνο μου είπε ότι θα πάμε με το αυτοκίνητο στη Βοστόνη. Κάποια στιγμή σταματήσαμε υποτίθεται για να πάρουμε έναν καφέ και βρέθηκα στην άδεια πλατεία να μου ζητά να τον παντρευτώ και φυσικά να λέω ναι!», λέει η Ελληνίδα νύφη.
Ο έρωτας του ζεύγους μετρά 3 χρόνια, ενώ φέτος το καλοκαίρι επισκέφτηκαν τα ελληνικά νησιά. Ο γαμπρός από την Αμερική έμεινε ενθουσιασμένος από την ομορφιά της χώρας μας και όπως δήλωσε η αρραβωνιαστικιά του «Ξετρελάθηκε με την ελληνική κουζίνα και από τότε που επιστρέψαμε στις ΗΠΑ παραγγέλνει χταπόδι, αλλά λέει ότι δεν έχει την ίδια γεύση με το αιγαιοπελαγίτικο».
Βίον ανθόσπαρτον να ευχηθούμε εμείς και να ελπίσουμε να μην πάρουν παράδειγμα και άλλοι επίδοξοι γαμπροί και αρχίσουν να κλείνουν τις πλατείες μία μία.



