Ο Χρήστος Εφραίμ είναι νικητής και μας γεμίζει ελπίδα

Ο Χρήστος Εφραίμ είναι νικητής και μας γεμίζει ελπίδα

Ο Χρήστος Εφραίμ είναι νικητής και μας γεμίζει ελπίδα

Ένα μικρό αγόρι, ο Χρήστος Εφραίμ, διαγνώστηκε με ένα σπάνιο σύνδρομο που ονομάζεται Βeckwith-Wiedeman και πάσχει από καρκίνο του ήπατος (ηπατοβλάστωμα). Από εκείνη τη στιγμή δηλαδή ξεκίνησε ένας Γολγοθάς για τον ίδιο και την οικογένεια του.

Στην Ελλάδα έγιναν οι θεραπείες που μπορούσαν να γίνουν. Ωστόσο δεν αρκούσαν. Έτσι λοιπόν οι θεράποντες γιατροί συνέστησαν ένθερμα να μεταφερθεί το μικρούλι στο μεταμοσχευτικό κέντρο ISMETT του Παλέρμο. Προκειμένου να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ήπατος.

Ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός “Πράξη αγάπης” δημοσίευσε στη σελίδα του ένα πολύ πολύ ευχάριστο νέο! Ο μικρός Χρήστος Εφραίμ λοιπόν υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος. Καθώς βρέθηκε το συμβατό μόσχευμα που του πρόσφερε την τόσο πολύτιμη ευκαιρία ζωής!

Διαβάστε την ανακοίνωση

Χαρμόσυνα νέα για την υγεία του μικρού μας Χρήστου- Εφραίμ!

Με μεγάλη χαρά και συγκίνηση σας ανακοινώνουμε ότι ο μικρός μας Χρήστος Εφραίμ υποβλήθηκε με επιτυχία σε μεταμόσχευση ήπατος. Καθώς βρέθηκε το συμβατό μόσχευμα που του πρόσφερε την τόσο πολύτιμη ευκαιρία ζωής!

Ο μικρός μας μαχητής Χρήστος Εφραίμ βρίσκεται εδώ και 6 μήνες στο Παλέρμο. Και αγωνίζεται καθημερινά ενάντια σε μία σπάνια μορφή καρκίνου στο συκώτι- ηπατοβλάστωμα- όπου διαγνώσθηκε από νεογνική ηλικία. Η μόνη λύση λοιπόν για να θεραπευτεί ο μικρούλης μας και να βγει από αυτήν περιπέτεια ήταν η μεταμόσχευση ήπατος.

Έπειτα από μεγάλη αναμονή και πολλούς κύκλους ογκολογικών θεραπειών στην οποία υποβλήθηκε ο μικρός μας, βρέθηκε συμβατό μόσχευμα και μπήκε εσπευσμένα για την επέμβαση. Η μεταμόσχευση πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και ο οργανισμός του παιδιού δέχτηκε το μόσχευμα, χωρίς να παρουσιάσει σοβαρές επιπλοκές.

Ο μικρούλης μας συνεχίζει να βρίσκεται ακόμη στο Παλέρμο και παρακολουθείται στενά από το αρμόδιο ιατρικό προσωπικό. Επίσης το παρόν διάστημα λαμβάνει την απαραίτητη ανοσοκατασταλτική φαρμακευτική αγωγή και ακολουθεί προληπτικά έναν τελευταίο κύκλο χημειοθεραπειών.

Ο μικρός αγωνιστής δεν έχασε λεπτό τη δύναμή του του και μας στέλνει φιλάκια και πολλά χαμόγελα. Υπενθυμίζοντάς μας λοιπόν την αξία του να σεβόμαστε την κάθε στιγμή που ζούμε και να μη χάνουμε ποτέ την πίστη και την ελπίδα μας.

Έτσι λοιπόν συνεχίζουμε να βρισκόμαστε στο πλευρό του μικρού μας Χρήστου Εφραίμ και ανυπομονούμε να επιστρέψει νικητής στην Ελλάδα!

Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία του Χρήστου Εφραίμ

Λίζα

Κοινοποίησε αυτή την όμορφη ιστορία για να εμπνευστούν και άλλοι γονείς!

Ακολουθήστε μας στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.