Οι δύο ροζ γραμμούλες

Οι δύο ροζ γραμμούλες

Οι δύο ροζ γραμμούλες

Το ζευγάρι που δεν τις περίμενε και ένιωσε μπερδεμένο.

Το ζευγάρι που τις ήθελε και τις είδε πάνω στην ώρα.

Και το ζευγάρι εκείνο που ανυπομονούσε να τις δει και πάλεψε πολύ για να εμφανιστούν.

Αυτές οι δυο «ροζ γραμμούλες» που μπορεί και να μην είναι πάντα ροζ, είναι επίσημα η πρώτη μέρα της υπόλοιπης ζωής σου. Έγιναν οι μέρες σου και οι νύχτες σου. Οι στιγμές σου. Τα όνειρα σου.

Ξέρω πως είναι. Ήμουν εκεί. Στάθηκα πολύ ώρα πάνω από ένα μαγικό ραβδάκι με την ευχή να δω τις δυο ροζ γραμμούλες. Και πολλές φορές δεν τις είδα. Και τη μέρα που δεν περίμενα να τις δω γιατί ήταν άλλο ένα τεστ πλέον και όχι μαγικό ραβδάκι…

Εμφανίστηκαν. Και ήταν ολόισιες, ολοκάθαρες, ολόσωστες!

Διάβασε όλη την ιστορία μου με αυτό το τεστ, Μια ξεχασμένη ημερομηνία και ένα τεστ θετικό

Αυτές οι δύο ροζ γραμμουλες θα σε κάνουν να ξαφνιαστείς. Να γουρλώσεις τα μάτια και να τα κρατήσεις ανοιχτά πολύ ώρα μέχρι να στεγνώσουν.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμουλες θα σε κάνουν να αναρωτηθείς ακόμη και αν είσαι πιο σίγουρη από ποτέ. Διάβασα σωστά τις οδηγίες; Είναι όντως έτσι;

Αυτές οι δύο ροζ γραμμουλες θα σε κάνουν να κλάψεις. Από συγκίνηση.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμουλες θα σε κάνουν να ουρλιάξεις. Από χαρά.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμουλες θα σε κάνουν να αγκαλιάσεις τον άνθρωπο σου και να συνδεθείς μαζί του όπως ποτέ ξανά. Να αγαπηθείτε χωρίς να υπάρχει περισσότερο.

Οι δύο ροζ γραμμούλες

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες θα σε βάλουν πάνω σε ένα σύννεφο και θα σε πάρουν μαζί τους. Και στη διαδρομή θα σκέφτεσαι μόνο εκείνες.

Αυτές οι δύο ροζ γραμμούλες…

θα σε κάνουν να ονειρεύεσαι τη στιγμή που θα συναντήσεις δύο μικροσκοπικά ματάκια. Να σε κοιτάζουν ξέροντας ότι εσύ τα αγάπησες από πολύ πιο πριν. Από τη στιγμή που πρωτοαντίκρισες… τις δύο ροζ γραμμούλες.

Λίζα

Είναι ωραίο να μοιραζόμαστε! Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο για να το διαβάσουν και άλλοι. Όμως ΔΕΝ επιτρέπεται η αντιγραφή του χωρίς άδεια)

Ακολουθήστε μας αν θέλετε και στις σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

One Comment

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

You May Also Like