Πα”τέρας” προπονεί το γιό του
Κάθε άρθρο έχει τη δική του κατηγορία. Για τους μπαμπάδες έχουμε την κατηγορία «Μπαμπάς εν δράση». Ε, αυτόν δεν τον βάζω με τίποτα μέσα στους μπαμπάδες! Ντροπή του!!!
Ο πα«τέρας» του βίντεο ονομάζεται Brian Yates και ζει στο Τέξας.
Γύρισε αυτό το βίντεο όπου δείχνει να υποχρεώνει τον μικρό του γιο να τρέχει παράλληλα με το αυτοκίνητο υποστηρίζοντας ότι έτσι θα τον προπονήσει για να γίνει επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.
Μέσα στο βίντεο θα τον ακούσετε να λέει:
«Έτσι προπονούμαστε για το ποδόσφαιρο!”
«Ο μπαμπάς οδηγεί και εσύ τρέχεις. Πάρε τον κώλο σου και τρέχα για να είσαι σε φόρμα! “
“Έλα. Πιο γρήγορα Yates. Τρέχεις όπως ο παλιός Brian Yates. Δεν θα άξιζα τίποτα αν ήμουν σαν κι εσένα. Κουνήσου! “
“Αν θέλεις να παίξεις στους Cowboys πάρε τα πόδια σου και τρέχα!”
Το αυτοκίνητο φαίνεται να κινείται στα 8 μίλια (13 χιλιόμετρα) ανά ώρα, ενώ το μικρό αγόρι (φορώντας crocs) τρέχει παράλληλα.
Κάποια στιγμή ο μικρός λέει ότι του πονάει ο γοφός, αλλά ο πατέρας του, του απαντάει ότι δεν θέλει να ακούσει οποιεσδήποτε δικαιολογίες.
Ντροπή του!!!


