Πρόβλημα στο δίκτυο της Cyta

Πρόβλημα στο δίκτυο της Cyta

Προβλήματα σύνδεσης αντιμετωπίζουν εδώ και αρκετές ώρες οι συνδρομητές σταθερής τηλεφωνίας και Internet της Cyta. Αν και η φύση του προβλήματος δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι στιγμής, η αίσθηση είναι ότι δεν αφορά μεμονωμένα περιστατικά χρηστών αλλά είναι ιδιαίτερα εκτεταμμένο σε διάφορα σημεία της Ελλάδας.

Το συμπέρασμα βγαίνει από την σχετική ενημέρωση στην επίσημη fan page της Cyta Ελλάδας στο Facebook, με τα σχόλια των συνδρομητών να προέρχονται από πολλές γεωγραφικές περιοχές. Την ίδια στιγμή είναι σχεδόν αδύνατη και η επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης της εταιρείας, όπως αναφέρουν και οι συνδρομητές στα σχόλιά τους αλλά και όπως διαπιστώσαμε και εμείς σε δικές μας απόπειρες επικοινωνίας. Αντίστοιχη με την ενημέρωση στο Facebook είναι και η μόνη ανακοίνωση της Cyta που κινείται σε γενικό πλαίσιο και βρίσκεται στο site της.

Ειδικότερα η ανακοίνωση της εταιρείας έχει ως εξής:

«Την τελευταία ώρα σημειώθηκε απώλεια τηλεφωνίας, διαδικτύου & τηλεόρασης σε τμήμα Πελατών μας. Η υπηρεσία τηλεφωνίας έχει αποκατασταθεί σχεδόν πλήρως, ενώ το διαδίκτυο και οι σχετιζόμενες υπηρεσίες επανέρχονται σταδιακά. Αναμένεται πλήρης αποκατάσταση εντός των επόμενων ωρών. Για τους παραπάνω λόγους υπάρχει δυσκολία επικοινωνίας με τα τηλεφωνικά μας κέντρα, η οποία επίσης αναμένεται να ομαλοποιηθεί σύντομα.

Ζητούμε συγγνώμη για την ταλαιπωρία και ευχαριστούμε για την κατανόηση.»

Πηγή: deasy.gr

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

RECENT POSTS
FOLLOW ME ON