Το πρώτο μωρό που εξετάστηκε στο Αρκαλοχώρι Κρήτης μετά το σεισμό

Το πρώτο μωρό που εξετάστηκε στο Αρκαλοχώρι Κρήτης μετά το σεισμό

Το πρώτο μωρό που εξετάστηκε στο Αρκαλοχώρι Κρήτης μετά το σεισμό

Το Χαμόγελο του παιδιού έκανε μια συγκινητική δημοσίευση για το πρώτο παιδί ή μάλλον μωρό, που εξετάστηκε από τους εθελοντές της Κινητής Παιδιατρικής/Ακουολογικής Μονάδας Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού, στο Αρκαλοχώρι Κρήτης.

Το Αρκαλοχώρι Κρήτης πλήχθηκε σφοδρά από την ισχυρή σεισμική δόνηση πριν από λίγες μέρες.

Η γλυκιά καλημέρα με τους εθελοντές της Κινητής Μονάδας να εξετάζουν πρώτο πρώτο ένα νεογέννητο, τους γέμισε όλους με ελπίδα!

Διαβάστε την ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

Το πρώτο παιδί που εξετάσαμε σήμερα στο Αρκαλοχώρι Κρήτης δεν ήταν ακριβώς ένα παιδί…αλλά ένα λιλιπούτειο βρέφος 10 μόλις ημερών.

Η εθελόντρια παιδίατρος, κα Μπασιούρη Χριστίνα μπήκε το πρωί με το πλατύ της Χαμόγελο στην Κινητή Παιδιατρική/Ακουολογική Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής του Οργανισμού μας. H οποία από κοινού με τον παιδίατρο, κ. Πέππα Κωνσταντίνο πραγματοποιούσαν σήμερα παιδιατρικές εξετάσεις για κάθε παιδί στο Αρκαλοχώρι Κρήτης που πλήχθηκε από την πρόσφατη σεισμένη δόνηση. Και η μέρα της επεφύλασσε την πιο εύθραυστη και γλυκιά «καλημέρα» από ένα τόσο δα μικρό πλασματάκι.

Αυτό το πλάσμα, το οποίο μετά βίας ακόμη βλέπει καθαρά, επικοινωνεί με το κλάμα, δεν μπορεί να στηρίξει καν το κεφαλάκι του, παρά κουνάει ενστικτωδώς τα χεράκια και ποδαράκια του, εξετάστηκε πλήρως από τη γιατρό μας και με μεγάλη χαρά διαπιστώθηκε ότι χαίρει άκρας υγείας.

Από την πρώτη στιγμή είμαστε δίπλα στους δύο νέους γονείς του με στόχο να καλύπτουμε κάθε καταγεγραμμένη ανάγκη τους. Καθώς οι συνθήκες διαμονής τους είναι αντίξοες. Και κυρίως να τους υποστηρίξουμε ολιστικά ώστε να αισθάνονται όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ασφάλεια.

Στο «Χαμόγελο» στόχος μας είναι να είμαστε πάντα εκεί. Πάντα αποτελεσματικοί στο να αφουγκραστούμε τις ανάγκες των παιδιών και των οικογενειών τους. Και να κινήσουμε – αν χρειάζεται – γη και ουρανό για να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, όσο μικρό ή μεγάλο και αν είναι.

Αυτή είναι, άλλωστε, η δέσμευση που δώσαμε στον Ανδρέα, ιδρυτή του Οργανισμού μας. Και μετά από αυτόν, σε κάθε παιδί, αλλά και στην ελληνική κοινωνία που είναι δίπλα μας, μας εμπιστεύεται και μας στηρίζει.

(Κοινοποιήστε αυτό το άρθρο για να το δουν και άλλοι!)

Οι σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

RECENT POSTS
FOLLOW ME ON