Αν δεν τα βρούμε πρώτα οι δυο μας…του Ελευθεριάδη Ελευθέριου

Αν δεν τα βρούμε πρώτα οι δυο μας...του Ελευθεριάδη Ελευθέριου

Αν δεν τα βρούμε πρώτα οι δυο μας…του Ελευθεριάδη Ελευθέριου

Δεν υπάρχουν τέλειοι σύζυγοι, ούτε τέλειοι γονείς. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, δεν υπάρχουν τέλειοι γάμοι, δεν υπάρχουν τέλειες οικογένειες.

Υπάρχουν άνθρωποι, που προκειμένου να τα καταφέρουν να είναι μαζί, πατάνε κάτω τους εγωισμούς τους.

Που ματώνουν καθημερινά, που μαθαίνουν να καταπίνουν τα λόγια και τις παραξενιές του άλλου. Που παλεύουνε να βγάλουνε από το λεξιλόγιό τους λέξεις όπως ‘’εγώ’’ ή ‘’δικό μου’’.

Άνθρωποι που το ‘’συγγνώμη’’, ξέρουν και βγαίνει από τα χείλια τους, αλλά ξέρουν τι θα πει και ‘’συγχωρώ’’ και ας είναι πικραμένοι. Άνθρωποι με πάθη, άνθρωποι με αδυναμίες, άνθρωποι όμως που ξέρουν να ταπεινώνονται και ξανά από την αρχή να ξεκινάνε.

Υπάρχουν άνθρωποι, που δεν τους έμαθε κανείς να είναι γονείς, παλεύουν όμως με νύχια και με δόντια, για να μεγαλώσουνε σωστούς ανθρώπους.

Αυτά υπάρχουν…

Δεν υπάρχουν τέλειοι σύζυγοι, ούτε τέλειοι γονείς. Δεν υπάρχουν τέλειες σχέσεις, δεν υπάρχουν τέλειοι γάμοι, δεν υπάρχουν τέλειες οικογένειες.

Όλα αυτά είναι παραμύθια…

Υπάρχει το μοίρασμα και ο κοινός αγώνας.

Μόνο αυτά υπάρχουν.

Αν δεν τα βρούμε πρώτα οι δυο μας…

Ελευθεριάδης Γ. Ελευθέριος

Ψυχολόγος M.Sc.

Εξαιρετικά κείμενα του Ελευθεριάδη Ελευθέριου μπορείτε να βρείτε στο site του e-psyxologos.gr

Λίγα λόγια για τον Ελευθέριο Ελευθεριάδη

M.Sc. Ψυχολόγος Ελευθεριάδης Γ. Ελευθέριος

Ο Ελευθεριάδης Ελευθέριος γεννήθηκε και διαμένει στο Σιδηρόκαστρο Σιντικής. Είναι κάτοχος πτυχίου Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος της Κλινικής και Κοινοτικής Ψυχολογίας του University of East London. Επίσης είναι κάτοχος Άδειας Ασκήσεως Επαγγέλματος Ψυχολόγου.

Έχει πραγματοποιήσει εκπαίδευση στο Ελληνικό Ινστιτούτο Νευροεκφυλιστικών Νοσημάτων και στην Ελληνική Εταιρία Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και έχει παρακολουθήσει και παρακολουθεί, πλήθος συνεδρίων και σεμιναρίων. Κατά το παρελθόν, έχει εργαστεί στο Ινστιτούτο Αναπτυξιακής Αποκατάστασης στο Φίλυρο Θεσσαλονίκης όπου και περάτωσε και τη πρακτική του άσκηση. Κατά τη δάρκεια της στρατιωτικής του θητείας υπηρέτησε ως ψυχολόγος σε Κέντρα Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων. Επί χρόνια, έχει εργαστεί στις Παιδικές Κατασκηνώσεις και στο Κέντρο Νεότητας της Ιεράς Μητροπόλεως Σιδηροκάστρου.

Από το 2012 εργάζεται ιδιωτικά ως Ψυχολόγος στο Σιδηρόκαστρο Σιντικής, όπου και διατηρεί το προσωπικό του γραφείο, αλλά και στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα πραγματοποιεί και διαδικτυακές συνεδρίες μέσω skype. Πραγματοποιεί συνεδρίες στα ελληνικά και στα αγγλικά.

Οι σελίδες μας στο facebook και στο Instagram!

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

RECENT POSTS
FOLLOW ME ON