Βρισκόμαστε προ των πυλών του φθινοπώρου και έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε ποια ρούχα είναι στη μόδα. Τι θα φορεθεί περισσότερο φέτος το φθινόπωρο και τον χειμώνα; Ποιες είναι οι τάσεις της μόδας και οι ιδέες για τα γυναικεία ρούχα της σεζόν;
Είναι εντυπωσιακό ότι επιστρέφει δυναμικά – και μάλιστα με μεγάλη τάση στη μόδα – η εποχή των 70’s και 90’s. Κάτι που είδαμε και στα κουρέματα για φέτος.
Εσένα ποιο είναι το αγαπημένο στου στυλ;
Ποια ρούχα είναι στη μόδα για το φθινόπωρο και τον χειμώνα του 2019-20. Ποια ρούχα κάνουν την εμφάνιση τους από οίκους μόδας και σχεδιαστές:
Η μόδα φέτος δείχνει τη γυναίκα με κομψά κοστούμια και φαρδιά παντελόνια σε συνδυασμό με σακάκι (ή και όχι). Ντύσιμο που ταιριάζει τόσο σε εργασιακό χώρο όσο και τις υπόλοιπες ώρες. Επίσης, πολύ δημοφιλή είναι το τελευταίο καιρό τα παντελόνια ζιπ κιλότ για πιο άνετες εμφανίσεις.
Οι πλισέ φούστες, τα φορέματα και οι πιέτες, κάνουν τη γυναίκα πιο χαριτωμένη. Είναι ένα ρούχο που φοριέται όλες τις εποχές, με πολλές επιλογές σε χρώμα και μήκος.
Τα δερμάτινα ρούχα θα αποτελέσουν must have για φέτος. Είναι ένα υλικό ροκ και ταυτόχρονα σέξι και θηλυκό, γοητευτικό και μοναδικό. Θα το δούμε τόσο σε παντελόνια, φούστες και φορέματα όσο και σε μπουφάν. Εγώ προσωπικά δεν πιστεύω πως φεύγει ποτέ από την μόδα το δερμάτινο.
Οι κάπες φέτος, πλούσιες και σε πολλά χρώματα και σχέδια, εντυπωσιάζουν και δίνουν μοναδικό και κομψό στυλ. Αγκαλιάζουν το σώμα σου και ολοκληρώνουν το ντύσιμο σου.
Το βολάν κάνει την εμφάνιση του σε αυτή τη σεζόν σε μπλούζες και φορέματα. Το συγκεκριμένο στυλ ρούχου γενικά ή θα σου αρέσει πολύ ή καθόλου. Μπορεί να είναι διακριτικό αλλά αντιθέτως να γίνει πολύ εκκεντρικό αναλόγως τον τρόπο που το φοράς.
Κάτι από 70’s θα θυμηθούμε φέτος αφού θα δούμε παντελόνια καμπάνα, κοτλέ, μπλούζες ζιβάγκο και γιλέκα πάνω από λευκά πουκάμισα.
Η μόδα της δεκαετίας των 90’s είναι εδώ και πάλι. Τα ντυσίματα με πανκ και ροκ στυλ – που προσωπικά αγαπώ – θα κερδίσουν τις εντυπώσεις. Τα σκισμένα παντελόνια, τα t-shirt με στάμπες (τύπου ροκ εν ρολ από συγκροτήματα) και τα καρό παντελόνια, τα μπλουζάκια και οι φούστες θα φορεθούν πολύ φέτος. Και το σύνολο ολοκληρώνεται και εκτοξεύεται με ατημέλητο μαλλί και μακιγιάζ.
Τα φουσκωτά μανίκια μπορούν να κοσμήσουν μπλούζες, φορέματα, σακάκια και πανωφόρια. Αυτό το στυλ θα έχει τάση στη μόδα και φέτος θυμίζοντας μας κάτι από παλιά… από πολύ παλιά, κάπου στα 60’s.
Τα πλεχτά και ζεστά ρούχα είναι πάντα στη μόδα από τη μέση του φθινοπώρου περίπου και μετά. Φορέματα, πουλόβερ και ζακέτες θα μας κρατήσουν ζεστές, όμορφες και in fashion.
Το αγαπημένο σε όλους τζιν ύφασμα δεν θα μπορούσε να λείπει από καμία σεζόν αφού είναι μία σταθερή και διαχρονική αξία. Ταιριάζει με όλα και είναι κατάλληλο για όλες τις ώρες της ημέρας, όλους τους μήνες του χρόνου και σχεδόν για όλες τις περιστάσεις.
Η γυναίκα έχει ένα δυνατόν προσόν… είναι γυναίκα.
Φρόντισε τον εαυτό σου και την εμφάνιση σου. Διάλεξε το στυλ που σου ταιριάζει και υιοθέτησε το.
Το tip της ημέρας…
first be a woman!